» » Морква по-корейськи

Морква по-корейськи


Багато купують морква по-корейськи в магазині, хоча приготувати її вдома зовсім нескладно. У цьому рецепті ми приготуємо прекрасну моркву по-корейськи і розкриємо її головний секрет, яким поділилася з моєю тіткою сусідка — кореянка. Моя мама, а тепер і я, готуємо морквину по-корейськи саме за таким рецептом і результат завжди чудовий! Приступимо!

Морква по-корейськи

Щоб приготувати моркву по-корейськи, нам знадобляться:

  • Морква — 1 кг (велика, щоб при шатківниці виходили довгі смужки)
  • Цукор — 4 ст. ложки
  • Сіль — 1 ст. ложка
  • Оцет 9% — 2 ст. ложки
  • Приправа для корейської моркви — 1 упаковка (15 г), в яку входять: червоний мелений перець, часник, коріандр, базилік, хмелі-сунелі
  • Часник — 3−4 середніх зубчики
  • Цибуля — 1 шт.
  • пісне Масло — 4 ст. ложки

Як приготувати моркву по-корейськи

  1. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви. Повинні вийти довгі смужки. Нещодавно виявив пристосування в одному з посудних магазинів, яке схоже на овощечистку, але у неї є спеціальна насадка, яка чудово шинкує морквину для корейського салату. Тепер тільки її і використовую.
  2. Моркву солимо, додаємо цукор, оцет і суміш для корейської моркви, ретельно перемішуємо. Якщо любите погостріше — додайте ще червоний перець або перець чилі. Секрет корейської моркви, про який розповіла кореянка як раз в солі. Правильно приготовлена морква по-корейськи повинна бути посолена. Це багато упускають з виду, і морква виходить або прісна, або сильно солодка. Так що секрет ви тепер знаєте
  3. Часник ріжемо дрібно-дрібно або пропускаємо через чеснокодавку. Викладаємо його гіркою (!) зверху на моркву. Не перемішуємо!
  4. Цибуля ріжемо дрібно-дрібно. У сковорідці розжарюємо масло, щоб пішов дим. Тепер обсмажуємо цибулю, поки він не стане темніти (не до золотистого кольору, а саме, щоб став коричневим, як би пригорів). І прямо зі сковорідки розпечене масло з цибулею виливаємо на гірку часнику. Він при цьому буде трохи шипіти.
  5. Тепер все ще раз ретельно перемішуємо. Ви почуєте прекрасний аромат, який є майже у всіх корейських салатах. Перекладаємо морква по-корейськи в посудину (скляну або пластмасову) з кришкою і відправляємо на 2−3 дні в холодильник. Періодично ємність необхідно струшувати, щоб вся морква пройшлася соком, що виділився і промаринувалася.

І ось наша морква по-корейськи готова!

Морква по-корейськи готова!

Приємного апетиту!

Готуйте з вогником, їжте з запалом!

Радимо прочитати

Домашня піца
Напевно багато хто з вас пробували піцу в піцерії або ресторані, замовляли додому або на роботу. І завжди виникає думка, а чи можна повторити таку піцу у себе вдома. Щоб тісто було смачне і начинка.
Швидкий торт з печива (без випічки)
Як-то в коментарях мене попросили приготувати тістечко картоплю, до неї я поки не дійшла, хочу знайти смачний рецепт, щоб і справді було схоже на картоплю, яка продається в магазині. Тому поки я в
Швидкі кабачки по-корейськи на зиму
Кабачків зазвичай виростає стільки, що не знаєш, куди їх прилаштувати. І якщо огірки, наприклад, шкода пускати на нові експерименти і рецепти, то з кабачками проблем немає, їх море. От і вирішила я в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки