» » Фаршировані помідори з сиром і яйцем

Фаршировані помідори з сиром і яйцем


Фаршировані помідори ... При одній згадці цієї страви відразу розгулюється апетит, а в уяві оживають образи складних, хитромудрих і годинами готуються страв з десятків інгредієнтів. Але складне - не завжди найсмачніше. І приклад фаршированих помідорів, запечених в духовці з сиром і яйцем, прекрасно доводить цей принцип. Своєрідний і оригінальний рецепт яєчні в чудово ароматних томатах дозволяє створити кулінарний шедевр за лічені хвилини. Готуються такі фаршировані помідори дуже легко, а швидкість приготування поєднується з чудовим смаком і неповторними ароматами!

Фаршировані помідори з сиром і яйцем

складові

  • 9 помідорів середнього розміру
  • 9 яєць
  • 1 ріпчаста цибуля
  • зелень
  • дрібка солі
  • 100г тертого сиру
  • 2-3 ст. ложки рослинної олії

Рецепт помідорів, фаршированих сиром, яйцем і цибулею

Помідори вибираємо середнього розміру, кругленькі, щоб вони стійко стояли на протвине. Для краси і настрою можна купити різнокольорові томати. Зрізаємо кришечку помідора у плодоніжки. І ложкою акуратно видаляємо перегородки і м'якоть з середини, залишаючи стінки. У стиглого помідора серединка легко виймається ложкою. Щоб полегшити процес, можна надрізати м'ясисті перегородки ножем.

Загрузка...

Виймаємо м'якоть і перегородки

Укладаємо підготовлені помідори в форму для запікання.

Викладаємо помідори в форму

На дно кожного помідора кладемо трохи натертого сиру. Сир краще класти на дно, а не посипати зверху. Якщо посипати зверху, він розплавиться і весь стече по яйцю в форму.

Додаємо натертий сир

Поверх сиру додаємо по кружечку ріпчастої цибулі.

Додаємо кружечок цибулі

Приступаємо до найголовнішого моменту - заливці яєць в помідори. Акуратно розбиваємо яйце, щоб не пошкодився жовток, і виливаємо його в помідор. Яйця вибирайте поменше, щоб вони помістилися всередину помідора цілком. Частина білка все одно може витекти на деко. На деко додаємо рослинне масло.

додаємо яйце

Зверху кожне яйце солимо, перчимо і посипаємо зеленню. Частина зелені залишаємо для подачі страви.

посипаємо зеленню

Запікаємо помідори з сиром і яйцем в духовці при температурі 185-190 градусів за Цельсієм протягом 25-30 хвилин.

Запікаємо фаршировані помідори

Готові фаршировані помідори подаємо гарячими, посипавши зеленню.

Радимо прочитати

Кабачковий торт з помідорами
Кабачковий сезон - рай для любителів овочів і легких і простих страв. У вас намічається свято або ви просто любите готувати різноманітні страви, щоб вони не встигали набридати? Тоді, якщо кабачкові
Салат-мікс з черрі
Легкий овочевий салат можна запросто приготувати з міксу різних видів салату, помідорів чері і ще декількох доступних інгредієнтів. Салат виходить смачним, красивим і по суті пісним. Навіть якщо ви
Яєчня з овочами
Рецепт цієї яєчні з овочами мої батьки привезли з відпочинку у Архипо-Осиповке Краснодарського краю. Мені тоді було зовсім небагато — років 5, напевно. Рецепт прийшовся до смаку усій родині. Адже
Солодкі помідори на зиму, дуже смачні - кращий рецепт з покроковими фото
Сьогодні розповім вам найсмачніший рецепт засолки солодких помідорів на зиму. Скільки я не пробувала варіантів, але ці завжди у фаворитах і не тільки у мене. Такі помідори ніколи не застоюються після

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки