» » Як приготувати м'ясний хліб

Як приготувати м'ясний хліб


В американській кухні є таке поняття як «comfort food», тобто домашня, затишна «мамина» їжа, яка не вимагає особливих матеріальних витрат, та й готується легко. М'ясний хліб якраз одне з таких страв і воно дуже популярно в Америці. Основа його - м'ясний фарш, а от решта - це простір для творчості кожної господині. Овочі беруться самі різні, хто які любить, способи їх нарізки теж можуть бути будь-якими. Овочі і хлібні крихти - це обов'язкові інгредієнти м'ясного хліба, інакше можна отримати не соковите і смачне м'ясо, а спресований цегла, який неможливо прожувати. Їдять м'ясної хліб як в гарячому вигляді, так і в холодному. У холодному вигляді добре з ним робити бутерброди і сендвічі і просто використовувати для перекусу.

М'ясний хліб - рецепт з фото

складові

  • 700 г змішаного фаршу (свинина і яловичина), нежирного
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 2 яйця
  • 250 мл жирних вершків
  • 1 цибулина
  • 1 зелений солодкий перець
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч.л. солі
  • 4 ст.л. кетчупу
  • 0,5 ч.л. чорного перцю

Рецепт м'ясного хліба

У велику чашку насипте панірувальні сухарі, влийте вершки і розбийте яйця.

Загрузка...

Заливаємо сухарі вершками, вбиваємо яйця

Лук, перець і часник почистіть. Цибулю і перець дрібно наріжте. Якщо у вас в родині не люблять великі шматочки овочів (особливо це властиво дітям), овочі можна навіть подрібнити в блендері, але їх треба обов'язково, саме овочі надають соковитість м'ясного хліба. Часник натріть на дрібній тертці і покладіть разом з нарізаною цибулею і перцем в чашку до сухарів. Додайте 2 столові ложки кетчупу, сіль і перець.

Додаємо овочі і кетчуп

В останню чергу додайте фарш.

додаємо фарш

Перемішайте все до однорідної маси, щоб яйця і сухарі добре втрутилися в фарш.

перемішуємо

Форму для випічки змастіть маслом, перекладіть туди фарш, злегка утрамбовувавши його. Змастіть зверху залишилися кетчупом.

Викладаємо у форму, змащуємо кетчупом

Поставте м'ясної хліб в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом години до готовності. Щоб перевірити готовність, проткніть хліб зубочисткою, на місці проколу повинен з'явитися прозорий сік.

Готовий м'ясний хліб

Дайте хлібу постояти хвилин 15-20, потім вийміть його з форми і подавайте.

Радимо прочитати

Картопляний суп з фрикадельками
Суп з фрикадельками - смачне першу страву з м'ясом. Фрикадельки можна готувати різними способами і з різних продуктів. Розглянемо рецепт картопляного супу з фрикадельками, які готуються просто і
Бутерброди зі шпротами
Закусочні бутерброди зі шпротами підійдуть для будь-якого столу і не вдарять по бюджету. А виглядають вони завжди виграшно і виходять смачними та поживними.
Домашня лазанья
Рецепт приготування домашньої лазаньї — простий, смачною і доступною для кожного, хто любить італійську кухню. Головне в лазіння — це смачний соус бешамель, багато сиру і свіжі овочі. У процесі
Прості котлети з хлібом і фаршем в духовці - рецепт з покроковими фото
Я думаю котлети люблять всі і покупні я не беру зовсім, так як не зрозуміло, що там всередині. Набагато простіше і економніше купити кілограм фаршу, додати туди картоплю, хліб, моркву і посмажити

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки