Бутерброди з шинкою і сиром
Бутерброди з шинкою і сиром готуються за кілька хвилин і послужать хорошим варіантом перекусу разом з гарячими напоями - чаєм або кавою. Бутерброди смачні як в гарячому вигляді, коли сир тягнеться, так і в холодному.
Складові
- 3-4 шматочки хліба будь-якого сорту
- 50 г твердого сиру
- 150 г шинки
- 2 ч. Л. майонезу
- зелень для прикраси
Приготування
1. Якщо ви будете використовувати хліб з магазину, а не саморобний, найкраще купувати нарізаний. Кілька скибочок хліба розрізати ще раз, тепер по діагоналі - на трикутнички, і викладемо їх на тарілку або дошку.
2. Змажемо скибочки хліба майонезом. Можна використовувати майонез з смаковими добавками: часником, цибулею, паприкою і т. Д. Якщо майонез ви не їсте, замініть його вершковим маслом або сметаною, густим йогуртом.
3. Шинку нарізаємо відповідними скибочками, викладемо на хліб.
4. Сир натерти на тертці і прісиплем бутерброди. Чим дрібніше ви натрете сир, тим рівніше він розплавиться на бутербродах.
5. Викласти заготовки на тарілку або на деко і запікати в мікрохвильовці протягом 1 хвилини або в розігрітій духовці при 180 ° C близько 4-5 хвилин - до повного розплавлення сирного шару.
6. Акуратно витягнемо гарячі бутерброди, дамо їм злегка охолонути і подамо до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Можна також гарнірувати блюдо різними соусами і свіжими овочами.