» » Цукерки кайзервальд своїми руками (3 види горіхів, білий шоколад, вершки, масло), рецепт з фото

Цукерки кайзервальд своїми руками (3 види горіхів, білий шоколад, вершки, масло), рецепт з фото


Цукерки Кайзервальд (3 види горіхів, білий шоколад, вершки, масло)

Якщо Гугл нам не бреше, то Кайзервальд – це парк у Львові, на території якого розташований Високий Замок. Вже не знаю, як ім'я парку стало назвою цукерки, але в кав'ярні «Львівська майстерня шоколаду» ця солодкість – хіт продажів.

а Популярність самого закладу розрослася настільки, що у багатьох містах України є ці солодко-шоколадні кафешки. Не дивлячись на дорожнечу «hand made», солодощі знаходять своїх покупців.

Похвалитися тим, що перепробувала весь асортимент продукції, не можу, але з всіх з'їдених цукерок Кайзервальд – безсумнівний фаворит. Відразу ж загорілася бажанням зробити їх самостійно, рецепти цукерок в мережі не знайшла, тому приготувала домашні Кайзервальды виключно з власних міркувань. Та й заздалегідь потренувалася на трюфелях. оригінальна цукерка Кайзервальд

Рецепт цукерок Кайзервальд, як зробити своїми руками

Так виглядає оригінальна цукерка Кайзервальд, вартість однієї штучки аж 6 гривень (близько 24 рублів).

продукти

Взяті «на око» продукти виявилися «тютелька в тютельку»:

- плитка білого шоколаду на 100 гр.; - по 1/3 склянки чищеного мигдалю, фундука і фісташок, всього повний стакан горіхів; - 1 ст. л. вершкового масла; - 1 ст. л. (повна) густих домашніх вершків. Цукерки Кайзервальд (3 види горіхів, білий шоколад, вершки, масло)

Всі види горіхів подсушила на сухій сковороді. Після цієї операції фундуки легко розпрощалися з отшелушившеся плівковою-оболонкою, фісташки відкинули її наполовину, а мигдаль «роздягатися» не став.

Я хотіла всього лише горіхи підсушити, а не смажити. Якщо вам обов'язково треба зняти пленочку з мигдалю, його доведеться замочити водою.

товчені горіхи

Крупно истолкла горіхи в товстостінній посуді. Змішала крихту.

варю шоколад

Шоколад вирішила варити на водяній бані, щоб потім довго не возитися з відмиванням посуду. Спочатку розтопила масло, а вже потім висипала поламаний шоколад, додала вершки. При постійному помішуванні маса швидко стала однорідною.

заливаю горіхи шоколадом

Відразу залила нею горіхову крихту, гарненько перемішала. Поставила цю суміш остигати до кімнатної температури.

викладаю цукерки на кальку

Знову, як і у випадку з трюфелями, дошка для нарізки і калька, на яку чайною ложкою викладаю злегка застиглу шоколадно-горіхову масу. Цукерки як-то відразу «попливли», втративши форму гірки, а ставши швидше млинцями.

Значить, треба було трохи потримати масу в холодильнику, а я поставила на холод вже готові цукерки.

цукерки Кайзервальд готові

Через кілька годин, проведених в холодильнику, мої Кайзервальдики застигли. Отлепляю їх від кальки, викладаю на тарілку. Вийшло 15 штук.

Цукерки Кайзервальд (3 види горіхів, білий шоколад, вершки, масло)

О! Смак домашніх екземплярів також божественним, як і покупних. Ай, зупиніть мене, інакше я зроблю тарілку порожній!... Самостійно зупинилася на чотирьох штуках...з половиною...просто наїлася, що називається, від душі...або від пуза.

рецепт цукерок КайзервальдКайзервальд цукеркиКайзервальд рецепт з фото

Радимо прочитати

Солодкі помідори на зиму, дуже смачні - кращий рецепт з покроковими фото
Сьогодні розповім вам найсмачніший рецепт засолки солодких помідорів на зиму. Скільки я не пробувала варіантів, але ці завжди у фаворитах і не тільки у мене. Такі помідори ніколи не застоюються після
Цукерки рафаелло в домашніх умовах з мигдалем, ківі і бананом - рецепт з фото
Магазинні цукерки я купую дуже і дуже рідко. Волію зробити їх будинку, щоб ласощі було і смачним, і корисним. Зазвичай основа для домашніх цукерок – різні сухофрукти з горіхами (як-то робила
Ідеальне морозиво з полуниці, вершків і згущеного молока - рецепт з покроковими фото
Пам'ятайте моє морозиво з вершків і згущеного молока без яєць? Гарний рецепт, але для мене солодкуваті і мені там в коментарях написали, як можна його поліпшити, додавши ягоду, що я і вирішила

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки