» » Листковий пиріг з гарбузом, анчоусами і моцарелою

Листковий пиріг з гарбузом, анчоусами і моцарелою


Багато хто знає, що чим простіше блюдо, тим воно смачніше, і головне тут - хороші, якісні, свіжі продукти, які гармонійно поєднуються між собою. Рецепт цього листкового пирога з гарбузом, анчоусами і моцарелою - якраз з таких. Додайте до цього ще й той факт, що готується він зовсім просто і швидко, а тому стане відмінним пригощанням для несподівано нагрянули гостей. Тим більше, що упаковка готового листкового тіста, яка про всяк випадок лежить в морозилці у багатьох господинь, відмінно в цьому допоможе.

Листковий пиріг з гарбузом і анчоусами

Якщо ви збираєтеся витратити на приготування страви зовсім небагато часу, заздалегідь розморозити листкове тісто і запечіть гарбуз. Так вам залишиться лише розкачати тісто, укласти на нього начинку - ось і все!

Для цього рецепта вибирайте листкове прісне тісто - тут не потрібна зайва товщина самого тіста, тому що вся родзинка зосереджена в начинці, а тісто є лише обрамленням цього кулінарного шедевра.

Поєднання ніжною солодкуватої гарбуза з солоними анчоусами, а також ніжною моцарелою - це щось неймовірне. Довершить цю композицію трохи приправи каррі, яку необхідно додати в гарбуз. Просто дивно, наскільки гарні в такому поєднанні ці прості продукти. Обов'язково спробуйте!

складові

  • 500 грамів прісного листкового тіста
  • 500 грамів м'якоті гарбуза
  • 1 маленька упаковка міні-моцарели
  • 1 баночка філе анчоусів в маслі
  • 0,5 ч. Ложки порошку каррі
  • сіль, перець - за смаком
  • трохи рослинного масла

Вихід готового продукту: 6-8 порцій

Загрузка...

Рецепт пирога з гарбузом з листкового тіста

Гарбуз наріжте шматочками розміром близько 2 см, покладіть на деко і збризніть рослинним маслом.

Збризгуємо гарбуз маслом

Запікайте гарбуз при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин до м'якості.

Гарячу гарбуз складіть в блендер, додайте сіль і перець, а також каррі.

Викладаємо запечену гарбуз зі спеціями в блендер

Подрібніть гарбуз до стану пюре.

Подрібнюємо гарбуз блендером

Листкове тісто розкачати в пласт товщиною 2-3 мм.

Розкачуємо листкове тісто

Покладіть тісто на деко, накритий пергаментним папером. Зверху викладіть гарбузове пюре, відступаючи від країв по 3-4 см.

Викладаємо на тісто пюре з гарбуза

Вільні краї загорніть, утворивши своєрідну облямівку.

загортаємо краю

Викладіть поверх гарбузового пюре філе анчоусів.

викладаємо анчоуси

Потім розкладіть сир.

Викладаємо міні-моцарелу

Випікайте листковий пиріг з гарбузом при температурі 200 градусів протягом 20-25 хвилин. Коли сир стане м'яким, а краї тіста рум'яними, пиріг готовий.

Найкраще подавати цей гарбузовий пиріг в гарячому вигляді, але ви можете також його остудити.

Пиріг з гарбузом з листкового тіста

Радимо прочитати

Рулет з листкового тіста з фаршем
Рулет з листкового тіста з фаршем виглядає неймовірно апетитно, а аромат не передати словами! Приготувати такий рулет зовсім не складно, адже в рецепті використовується готове листкове тісто, яке
Слойки з грушею з листкового тіста
Цей оригінальний рецепт слоек з грушами вдало поєднує простоту в приготуванні і дуже красивий результат, який нікого не залишить байдужим. Робляться слойки швидко: для них навіть не потрібно
Круасани з листкового тіста з шоколадом
Хто відмовиться від ситного, смачного, ароматного сніданку, якщо він ще й готується неймовірно швидко? А саме такий опис цілком підійде для домашніх круасанів з шоколадом або шоколадною пастою.
Пиріг з куркою з листкового тіста
Рецептів пирогів з куркою превелика безліч, адже курка є доступним продуктом, а варіантів її приготування дуже і дуже багато. Я пропоную приготувати відмінний пиріг з куркою з листкового тіста. Він

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки