» » Полуничний лікер з м'ятою

Полуничний лікер з м'ятою


Домашній лікер з полуниці

Немає нічого кращого, ніж у вихідні в компанії близьких людей неспішно насолодитися легким, найніжнішим, по-справжньому літнім напоєм з категорії «для дорослих». А що може бути ще більш літнім, ніж свіжа полуниця? Саме з неї ми і пропонуємо приготувати смачний і швидкий домашній лікер!

Чим же хороший саме цей рецепт полуничного лікеру? По-перше, він відноситься до групи швидких лікарів. Якщо ви думали, що приготування лікеру з полуниці в домашніх умовах - це довгий і складний процес, то наш рецепт вас в цьому переконає. Лікер не потрібно буде наполягати протягом декількох тижнів в темному місці, і ви не отримаєте жодного клопоту з його ретельної фільтрацією. Ви просто даєте йому настоятися 30 хвилин або годину, потім проціджують через звичайнісіньке сито, і ось вже можна пригощатися неперевершеним напоєм!

По-друге, в цей лікер, крім свіжої полуниці, додаються згущене молоко і м'ята. Це надає полуничного лікеру додаткову вершкову нотку, а також свіжість.

І, нарешті, цей домашній лікер з полуниці - чудова база для найрізноманітніших коктейлів, а тому літні веселі вечірки вам забезпечені!

Загрузка...

Прибережіть цей рецепт лікеру і на іншу пору року, адже завдяки тому, що його можна приготувати не тільки зі свіжих, але і з заморожених ягід, ви зможете створити собі літній настрій навіть в зимову холоднечу.

складові

  • 500 грамів стиглої ароматної полуниці
  • 150 грамів горілки
  • 80-100 грамів згущеного молока
  • 1 невеликий пучок свіжої м'яти

Вихід готового продукту: близько 500 мл

Як приготувати лікер з полуниці

Полуницю помийте, переберіть. Якщо ягоди великі, розріжте їх на частини.

Чистимо і нарізаємо ягоди

Нарубаєте свіжу м'яту, попередньо промивши її і обсушити паперовими рушниками. Змішайте полуницю, м'яту, а потім додайте згущене молоко.

Додаємо нарубану м'яту і згущене молоко

Ретельно пробийте масу блендером до однорідності.

подрібнюємо блендером

Тепер влийте в масу горілку.

додаємо горілку

Перемішайте майбутній лікер, накрийте посуд з масою плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30-60 хвилин. За цей час частинки м'яти наситять своїми ефірними маслами лікер, надавши йому ледве вловимий приємний свіжий аромат.

Після закінчення цього часу процідіть лікер через сито.

проціджуємо лікер

Перелийте домашній полуничний лікер в скляну ємність для зберігання. Подавати лікер і використовувати його для коктейлів можна відразу ж, а для зберігання використовуйте холодильник.

Полуничний лікер з м'ятою

Радимо прочитати

Полуничний суп з морозивом
Які десерти ви зазвичай готуєте з полуниці? Збиваєте її з сиром або сметаною, готуєте желе або печете смачні пироги і кекси? Або може бути віддаєте перевагу легкий полуничний мус або морозиво? А що
Ожиновому морозиво
Ожина - дивовижна ягода з яскравим, ніжним і таким неповторним смаком. Її аромат настільки тонкий, що нагадує якісь ніжні духи. Він солодкий, але не нудотний, а ще в ньому відчувається ціла
Мафіни з яєчним лікером
Домашня випічка улюблена багатьма набагато більше, ніж готова магазинна. Особливо люблять солоденьке, приготоване вдома, діти, а й більшість дорослих не в силах довго стримуватися перед спокусою
Ідеальне морозиво з полуниці, вершків і згущеного молока - рецепт з покроковими фото
Пам'ятайте моє морозиво з вершків і згущеного молока без яєць? Гарний рецепт, але для мене солодкуваті і мені там в коментарях написали, як можна його поліпшити, додавши ягоду, що я і вирішила

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки