» » Суп-пюре з кабачків, картоплі та моркви

Суп-пюре з кабачків, картоплі та моркви


Погодьтеся, що немає нічого простішого, ніж приготувати суп-пюре, адже все, що необхідно - це протушкувати овочі разом і подрібнити їх, не витрачаючи час на акуратну нарізку інгредієнтів або їх окреме приготування в різному посуді. Особливо чарівні супи-пюре з молодих літніх овочів - це буйство фарб і симфонія смаків, та й готуються вони неймовірно швидко, а результат завжди очікувано відмінний.

Дуже смачним вийде суп-пюре з кабачків. Консистенція такого супу неймовірно ніжна, практично невагома. Цю ніжність відмінно підкреслить додавання вершків, адже кабачки дуже добре з ними поєднуються.

Суп-пюре з кабачків і картоплі - рецепт з фото

Соло тут будуть кабачки - то, що вони обсмажуються окремо, робить смак цієї страви по-справжньому насиченим. Крім того, в кабачковому супі-пюре буде ще багато компонентів, які зроблять смак страви дуже багатим: це молода картопля, цибуля і морква, ароматний часник і трохи томатної пасти. Вийде дуже апетитно!

складові

  • 3 кабачка середнього розміру
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл вершків жирністю 15%
  • 1 ст. ложка томатної пасти
  • сіль, перець - за смаком
  • рослинне масло для обсмажування
  • зелень для подачі готового блюда

Рецепт супу-пюре з кабачків і картоплі

Кабачки ретельно вимийте і наріжте довільними великими шматками розміром близько 2-3 см.

Загрузка...

нарізаємо кабачки

Розігрійте в сковороді 2-3 столові ложки рослинної олії і відправте обсмажувати туди кабачки на середньо-сильному вогні. Вам необхідно саме обсмажувати кабачки, а не гасити їх.

Обсмажуйте шматочки кабачків, поки вони не стануть рум'яними.

обсмажуємо кабачки

Кабачки перекладіть в окремий посуд. Намагайтеся перекласти їх так, щоб масло залишилося в сковороді.

Далі очистіть і наріжте кубиками картоплю, моркву і цибулю.

Нарізаємо моркву, картоплю і цибулю

Обсмажуйте овочі в сковороді, де готувалися кабачки, протягом 3-4 хвилин, помішуючи.

Потім додайте сіль, перець і очищені зубчики часнику. Готуйте все разом ще пару-трійку хвилин.

Додаємо часник, сіль і перець

Тепер поверніть в сковороду кабачки, все добре перемішайте і додайте томатну пасту.

Додаємо обсмажені кабачки і томатну пасту

Влийте в сковороду воду, щоб та покрила овочі. Доведіть суп до кипіння і варіть його до м'якості овочів.

Заливаємо овочі водою

Перенесіть вміст сковороди в каструлю, після цього подрібніть його блендером до однорідного стану.

На цьому етапі ви можете регулювати густоту супу-пюре, додавши трохи води додатково, якщо хочете отримати більш рідку консистенцію.

подрібнюємо блендером

Гарненько прогрійте суп, а потім влийте в нього вершки.

додаємо вершки

Перемішайте кабачковий суп-пюре, розлийте його по тарілках і подавайте гарячим, прикрасивши гілочкою зелені або дописавши шматочком свіжого хліба або домашніми сухариками.

Кабачковий суп-пюре з овочами - рецепт з фото

Радимо прочитати

Соте з баклажанів і кабачків
Існує дуже багато страв, де баклажани і кабачки виступають в ролі головних героїв. Одним з найшвидших і простих способів насолодитися смаком цих двох яскравих овочів може стати просте, але дуже

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки