» » Суп-пюре з баклажанів з курячою печінкою

Суп-пюре з баклажанів з курячою печінкою


Суп-пюре з баклажанів з печінкою

Якщо ви не любите супи-пюре, то швидше за все причина в тому, що ви вважаєте їх досить нудними і безликими. Але так може відбуватися тільки до тих пір, поки ви не почнете грати зі смаками і текстурами. Ви будете вражені тим, яке широке розмаїття може надати така проста форма!

Суп-пюре з баклажана - блюдо з справжнім осіннім характером, незалежно від того, в який період року ви його приготуєте. По-перше, він має такий затишний зелений колір, абсолютно гладку текстуру і приємний характерний землистий присмак цього чудового овочу. І дуже складно уявити собі, як добре поєднується баклажан з печінкою, якщо ви ще ніколи не пробували поєднання цих двох інгредієнтів.

Гармонія цього супу-пюре в першу чергу - в смаку. Смак страви виходить густий, оксамитовий, з неймовірно приємним післясмаком. Крім того, текстура баклажанового супу-пюре гладка і ніжна як завдяки неповторній пористої текстурі баклажана, так і завдяки невеликій кількості крахмалистого картоплі. Цю ніжність текстур підтримує і печінку, яка для подачі обсмажується на сильному вогні, причому дуже швидко - саме так вона максимально збереже свою ніжну консистенцію. Неодмінно спробуйте приготувати цей суп-пюре!

складові

  • 250 грамів курячої печінки
  • 2 картоплини
  • 1 баклажан середнього розміру
  • 1 цибулина
  • 20 грамів вершкового масла
  • 1 ст. ложка борошна
  • 1 лавровий лист
  • щіпка куркуми
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: близько 600 мл супу

Загрузка...

Як приготувати суп-пюре з баклажанів

Картопля очистіть від шкірки, наріжте кубиками і залийте водою (близько півлітра).

Заливаємо нарізану картоплю водою

Надішліть картопля відварюватися.

Лук наріжте невеликими четвертькольцами.

Нарізаємо цибулю четвертинками кілець

Після того, як вода з картоплею закипить, додайте в каструлю нарізану цибулю, лавровий лист і куркуму.

У кипляче воду додаємо цибулю, куркуму і лавровий лист

Далі займіться баклажаном. Помийте його і наріжте кубиками розміром близько сантиметра.

Нарізаємо баклажан невеликими кубиками

Додайте баклажан в каструлю разом з вершковим маслом.

Викладаємо баклажан і вершкове масло в каструлю

Накрийте суп кришкою і варіть хвилин 15 до тих пір, поки овочі не стануть ніжними і м'якими, після чого ретельно пробийте суп блендером. Приправте суп сіллю і перцем.

Готовий суп пробиваємо блендером

Курячу печінку помийте, обсушіть і розріжте на половинки.

Промиваємо та нарізаємо курячу печінку

Обваляйте її в борошні, змішаної з сіллю і перцем.

Обвалюють печінку в борошні з сіллю і перцем

Обсмажте запаніровані печінку на сильному вогні без масла по 3-4 хвилини з кожного боку.

Смажимо курячу печінку

Готовий баклажановий суп-пюре розлийте по тарілках, після чого в кожну покладіть по кілька шматочків обсмаженої печінки. За бажанням доповніть суп свіжою зеленню.

Баклажановий суп-пюре з курячою печінкою

Також рекомендуємо приготувати ще один смачний суп - італійський суп Мінестроне, в складі якого теж є баклажани. А якщо ви віддаєте перевагу супи-пюре, тоді вам може сподобатися суп-пюре з кабачків і картоплі.

Радимо прочитати

Гарбузовий суп-пюре з куркою
Легкий і ніжний смак ароматної гарбуза і ненав'язливий смак курячого м'яса немов створені, щоб об'єднатися в одній страві. Представляємо вашій увазі простий, але дуже хороший рецепт, який дозволить
Соте з баклажанів і кабачків
Існує дуже багато страв, де баклажани і кабачки виступають в ролі головних героїв. Одним з найшвидших і простих способів насолодитися смаком цих двох яскравих овочів може стати просте, але дуже

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки