» » Печінка по-берлінськи - рецепт з покроковими фото

Печінка по-берлінськи - рецепт з покроковими фото


Печінка по-берлінськи з яблуками і цибулею

Колись я вже готувала ось таку печінку з яблуками і цибулею. Настільки вона мені сподобалася, що коли попався мені рецепт печінки по-берлінськи я відразу вирішила його спробувати, технологія приготування трохи відрізняється від мого попереднього рецепту, але я відразу відчула, що смакота буде незвичайна.

Печінку можна взяти і свинячу, але попередньо порізати її на порційні шматки і відбити через пакет, я ж купила курячу, вона ніжніше, відбивати її не треба.

Інгредієнти для приготування берлінської печінки в сковороді з цибулею і яблуками

Для того, щоб приготувати печінку по-берлінськи з яблуками мені знадобилося:

Печінка куряча — пів кілограма Яблуко (зелене) — 2 шт. Цибуля ріпчаста — 1 головка Сіль Перець чорний (мелений) Паприка солодка (мелена) — 1 ч. л. Борошно пшеничне - пів склянки

куряча печінка мені більше подобається тому беру саме її, різати не треба

Як приготувати печінку по-берлінськи з яблуками і цибулею - рецепт з покроковими фото

Печінку промила, видалила всі зайві жирові вкраплення, пленочки і склала в пакет.

Важливий момент: печінка повинна бути без зайвої води, тому попередньо я її відкинула на друшляк і почекала, щоб вода скла.

ось такий цікавий спосіб з борошном

Висипала борошно і сіль відразу в пакет.

саме тому в печінці не повинно бути зайвої води

Потрясла пакет і так кожен шматочок печінки обваляти в борошні, дуже швидко та зручно, я іноді і з шматочками риби проводжу такий же фокус, особливо якщо вона дрібна, типу корюшки.

кожен шматок смажиться окремо, а не купою

Далі обсмажую кожен шматочок печінки на сковороді в рослинному маслі з двох боків до рум'янцю. Один бік смажила під закритою кришкою, другу під відкритою.

Печінка по-берлінськи з яблуками і цибулею

Поки смажилася печінка, порізала часточками яблука.

шматки печінки на тарілці

Ось така печеночка виходить рум'яна.

зелені яблука смажаться на сковороді

Печінка витягла з сковороди і в цьому ж олії обсмажую порізані на часточки яблука. Смажу з двох сторін, але не до каші, стежу, щоб яблука не розвалювалися. Чому краще брати зелені - вони кислуваті і більш міцні, дуже чудовий смак дають печінки в готовому блюді.

А ось так яблучка смажаться, просочуються печінковими запахами. Коли вийняла яблука, в цю ж сковороду поклала порізаний довгими смужками цибулю. Цибулю в свою чергу просочується соками вже печінки і яблук. Сильно засмажувати його не треба, просто, щоб він став м'яким.

готова печінка, аромат стоїть незвичайний

Готову страву формується так: спочатку на дно тарілки йдуть яблучка, можна викласти їх по колу, потім печінку, зверху обсмажену цибулю.

Впевнена, що такий варіант печінки по-берлінськи сподобається навіть тим, хто печінку особливо і не любить :)

Печінка по-берлінськи з яблуками і цибулеюПечінка по-берлінськи з яблуками і цибулею

Радимо прочитати

Листкове тісто для печива язички на пиві - простий і швидкий рецепт з покроковими фото
На це печиво я особливо не розраховувала, просто було цікаво спробувати таке тісто на пиві і що з нього вийде. Але результат мені настільки сподобався, що поспішаю поділитися з вами і цим рецептом
Швидкі пиріжки з яблуками без дріжджів на сирному тісті - рецепт з покроковими фото
Звичайно, я вже пекла дріжджові пиріжки з яблуками і це найбільш відомий рецепт випічки яблучних пиріжків в духовці. Сьогодні я вам розповім, як можна приготувати смачні пиріжки з яблучною начинкою
Швидкі пиріжки на кефірі з повидлом без дріжджів і яєць смажені на сковороді (тісто на кефірі) - моментальний рецепт з покроковими фото
Рецепт цих пишних, чудових пиріжків з повидлом - продовження або доповнення ось цього рецепту бездрожжевых пампушок на кефірі. Точніше навіть сказати, що це один і той же рецепт, просто вирішила

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки