» » Підлив з сардельками або сосисками (томатний) - рецепт з покроковими фото

Підлив з сардельками або сосисками (томатний) - рецепт з покроковими фото


Томатний підлив з сардельками

Простий рецепт підлива з сардельками, розповім, як я його готую, буду рада радам і якимось новим ідеям. Сосиски і сардельки я не часто купую, але іноді вони дуже виручають, коли треба швидко щось приготувати, буквально 10 хвилин і готова смакота до гарніру.

Такий томатний підлив дуже добре подавати з рисом, макаронами, спагеті або картоплею-пюре, дивіться нижче мій рецепт з покроковими фото.

Відразу розповім вам про кілька схожих смачних рецептів: Підлива для макаронів з вершками (або сметаною) Підлива з курячим філе

Інгредієнти для приготування томатної підливи з сардельками

Щоб приготувати томатний підлив з сардельками мені знадобилося: морква - 1 шт. цибуля - 1 шт. томатна паста - 1 ст. л. борошно - 2 ст. л. цукор - 1 ч. л. сардельки - 300 грам приправи: сіль, перець, орегано, сушена петрушка, зелень - пучок

порізати цибулю і морквину

Рецепт приготування підлива з сардельками (сосисками) - покрокові фото

Порізала тоненько цибулю півкільцями, порізала брусочками моркву, обсмажила їх в розпеченому рослинному маслі до зарум'янювання.

порізати сардельки

Сардельки порізала і виклала їх в сковороду, обсмажила хвилини 3-4.

покласти томатну пасту

Поклала ложку томатної пасти, обсмажила її пів хвилини.

вилити воду з борошном

Борошно розвела в склянці холодної води і вилила її в сковороду. Перемішала і долила ще один стакан води. Прокипятила 5 хвилин, помішуючи.

порізати зелень

Зелений кріп дрібно порубила і висипала в сковороду, висипала сіль, цукор (обов'язково, так як без нього не вдається вирівняти смак), приправи, довела до кипіння. Прокипятила ще хвилини 2 і можна вимикати.

готова підлива з сардельками та гречкою

Я підвалу цей підлив з сардельками з вареною гречкою.

як приготувати підлив з ковбасою

Радимо прочитати

Сазан з морквою в томатному соусі, смажена на сковороді - рецепт з покроковими фото
Сьогодні розповім вам, як можна швидко і смачно приготувати сазана. Найчастіше ми його запікаємо в духовці, але і в такому вигляді, смажена на сковороді, ця риба мені дуже подобається. До речі,
Куряче філе в мультиварці з рисом
Цей рецепт приготування курячого філе в мультиварці не претендує на якусь незвичність і оригінальність, як наприклад ось цей рецепт, коли я варила макарони і курку в молоці.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки