Підлив з сардельками або сосисками (томатний) - рецепт з покроковими фото
Простий рецепт підлива з сардельками, розповім, як я його готую, буду рада радам і якимось новим ідеям. Сосиски і сардельки я не часто купую, але іноді вони дуже виручають, коли треба швидко щось приготувати, буквально 10 хвилин і готова смакота до гарніру.
Такий томатний підлив дуже добре подавати з рисом, макаронами, спагеті або картоплею-пюре, дивіться нижче мій рецепт з покроковими фото.
Відразу розповім вам про кілька схожих смачних рецептів: Підлива для макаронів з вершками (або сметаною) Підлива з курячим філе
Інгредієнти для приготування томатної підливи з сардельками
Щоб приготувати томатний підлив з сардельками мені знадобилося: морква - 1 шт. цибуля - 1 шт. томатна паста - 1 ст. л. борошно - 2 ст. л. цукор - 1 ч. л. сардельки - 300 грам приправи: сіль, перець, орегано, сушена петрушка, зелень - пучок

Рецепт приготування підлива з сардельками (сосисками) - покрокові фото
Порізала тоненько цибулю півкільцями, порізала брусочками моркву, обсмажила їх в розпеченому рослинному маслі до зарум'янювання.

Сардельки порізала і виклала їх в сковороду, обсмажила хвилини 3-4.

Поклала ложку томатної пасти, обсмажила її пів хвилини.

Борошно розвела в склянці холодної води і вилила її в сковороду. Перемішала і долила ще один стакан води. Прокипятила 5 хвилин, помішуючи.

Зелений кріп дрібно порубила і висипала в сковороду, висипала сіль, цукор (обов'язково, так як без нього не вдається вирівняти смак), приправи, довела до кипіння. Прокипятила ще хвилини 2 і можна вимикати.

Я підвалу цей підлив з сардельками з вареною гречкою.
