Салат з білокачанної капусти - не вірю (буряк, морква, смажене м'ясо) - рецепт з покроковими фото
Цей салат попався мені на очі саме під такою назвою "Не вірю", нібито ніхто не вірить, що салат із сирої капусти, буряків і моркви може бути смачним. Але один інгредієнти - смажене м'ясо робить його і справді незвичайним.
Звичайно, всі погоджуються з тим, що салат буде їстівним, як звичний овочевий салатик, але ось, що він буде смачним не вірить ніхто. А за фактом потім салат зникає зі столу дуже швидко навіть якщо приготувати його цілий тазик і гості просять рецепт.
Я трохи відхилилася від знайденого рецепту і сиру моркву замінила на корейську, в такому варіанті салат мені дуже сподобався і головне, що я не часто роблю салати зі свіжої буряком, як ми звикли її завжди відварювати, але в цьому випадку було взагалі не помітно, що буряк сира, дуже вона поєднувалася з іншими інгредієнтами.
Ще порада: салат смачний саме коли м'ясо тільки пожарилось, трохи охололо, тому що частина салату я на ніч прибрала в холодильник і ось після холодильника коли м'ясо покривається жирною плівкою смак стає не таким приємним. Так що якщо готуєте, то з'їдайте відразу, холодильник його краще не прибирати.
Інгредієнти для приготування салату з білокачанної капусти
Отже, щоб приготувати такий салат з білокачанної капусти з смаженим м'ясом мені знадобилося:
капуста - не знаю точно скільки в грамах, я взяла половинку невеликий капусти корейська морква - 200 грам буряк - 1 шт. середня м'ясо (м'якоть будь-яка) - 200 грам майонез - 4 ст. л. сіль
Рецепт приготування незвичайного салату з капусти, моркви, буряка та м'яса - покрокові фото
Капусту дрібно нашинковала, краще брати якісь салатні сорти, щоб вона була не жорстка, може бути навіть пекінську. Пересыпала капусту сіллю і пожмякала руками, щоб виділився сік і капуста стала м'якше.
Буряк натерла на тертці, корейську моркву порізала на шматочки коротші. Поєднала всі овочі разом.
Перемішала і залишила овочі просочуватися соками один одного.
М'ясо можна брати будь-який, порізала його на смужки, виклала в рослинне масло на сковороду. Коли м'ясо початок рум'янитися посолила його трохи і поперчила. Дуже довго смажити не треба, щоб воно не стало сухим.
Обсмажене м'ясо трохи остудила і виклала його в салат.
Додала майонез, перемішала і можна подавати на стіл. Правда вийшов дуже оригінальний, незвичний і смачний салат з білокачанної капусти! Спробуйте!
Цей рецепт відноситься до групи: Новий Рік 2017 салати на День Народження рецепти салатів