» » Домашня куряча ковбаса в духовці

Домашня куряча ковбаса в духовці


Смачні ковбаси, буженина, сосиски - все це дуже легко приготувати в умовах домашньої кухні. І всупереч очікуванням і побоюванням багатьох господинь, це заняття не таке клопітка. Зате сім'я буде ласувати домашніми делікатесами, без консервантів, барвників і «покращувачів» - лише свіжі продукти і натуральний смак.

Домашня куряча ковбаса в духовці

Наприклад, спробуйте приготувати домашню курячу ковбасу в духовці. Рецепт, який ми вам пропонуємо, гранично простий і не зажадає якихось малодоступних компонентів: кишки для оболонки не знадобляться, ковбаса буде готуватися без них, в рукаві для запікання. Саме трудомістке в процесі приготування - це дрібно нарізати м'ясо, після чого вам залишиться лише змішати всі інгредієнти, зав'язати ковбасу в рукав і відправити її в духовку.

За час приготування ковбаса виділить багато соку, і після того, як вона буде готова, просто відправте її в холодильник і дочекайтеся, поки вона повністю охолоне - м'ясо залишиться соковитим, а виділилася рідина завдяки желатину перетвориться в желе. Спробувавши цю курячу ковбасу, ви зрозумієте, що готові магазинні вироби їй і в підметки не годяться.

складові

  • 700 грамів курячого філе (2 великі штучки)
  • 30 грамів швидкорозчинного желатину
  • 15 грамів паприки
  • 5 грамів гранульованого часнику
  • 5 грамів суміші прованських трав
  • 5 грамів сушеного кропу
  • сіль і перець - за смаком

Рецепт курячої ковбаси в духовці

Куряче філе ретельно помийте, обсушіть. Наріжте м'ясо гострим ножем на кубики розміром не більше 1 см.

Загрузка...

Дрібно нарізаємо куряче м'ясо

Гарненько посоліть і поперчіть м'ясо, ретельно його перемішавши. Пам'ятайте, що після охолодження ковбаси сіль в ній відчуватиметься трохи менше, тому посоліть м'ясо «з запасом».

Солимо і перчимо

Потім додайте до приправленому м'яса спеції: паприку, часник, трави, а також желатин.

Додаємо желатин і спеції

Ретельно вимішайте масу. Желатин під впливом температури в духовці розчиниться в соку, який виділить м'ясо, а після охолодження скріпить все шматочки.

ретельно перемішуємо

Покладіть підготовлений фарш в рукав для запікання, загорніть його у вигляді циліндра діаметром 8-10 см і щільно зав'яжіть краю.

Загортаємо фарш в рукав для запікання

Запікайте курячу ковбасу при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин. Потім виріб відправте в холодильник до повного охолодження. Час від часу перевертайте ковбасу під час охолодження, щоб виділився сік рівномірніше розподілявся і застигав поступово.

Така ковбаса відмінно підійде як для бутербродів, так і для святкового столу.

Домашня ковбаса з курки

Радимо прочитати

Сирні коржики з начинкою
Можна швидко приготувати смачний сніданок? Звичайно можна! Пропоную рецепт сирних коржів з начинкою. Всього півгодини і рум'яні ароматні коржика, та ще й з начинкою у вас на столі. Порадуйте себе,
Домашня лазанья
Рецепт приготування домашньої лазаньї — простий, смачною і доступною для кожного, хто любить італійську кухню. Головне в лазіння — це смачний соус бешамель, багато сиру і свіжі овочі. У процесі
Бараняча нога, запечена в духовці
Мені дуже подобається баранина і страви з неї. Приготувати баранину можна по-різному, але в цьому рецепті я пропоную запекти баранячу ногу. Це не складно, повірте! Про деякі особливості запікання
Салат з копченою ковбасою, капустою і горошком - рецепт з покроковими фото
Такий салатик із звичайної білокачанної капустою ми пробували в гостях і так він сподобався моєму молодшому синові, наминав за обидві щоки, що я уважно вивчила інгредієнти і вирішила повторити його

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки