» » Фарширований батон з баликом і яйцем

Фарширований батон з баликом і яйцем


Всім господарочкам відомо, наскільки важко підбирати цікаві варіанти закусок і як важко здивувати своїх близьких і гостей чимось новеньким і особливим. Але не варто впадати у відчай - для тих, кому просто необхідний універсальний рецепт-виручалочка, щоб не тільки максимально урізноманітнити нудне домашнє меню, а й підготувати незвичайну закуску для пікніка на природі або навіть для святкового застілля, ми пропонуємо чудовий рецепт фаршированого батона.

Фарширований батон з баликом і яйцем

Для того, щоб його приготувати, вам не потрібно прикладати багато зусиль, та й варіацій цієї страви можна придумати чи не сотні. Адже начинку для батона кожен може підібрати в повній відповідності зі своїми смаками, вдосталь поекспериментувавши з різними варіантами!

Рекомендуємо ще один варіант швидкої і смачною закуски: рулет з лаваша з рибними консервами.

складові

  • батон - 0,5 буханки
  • балик - 200 г
  • яйце - 1 шт.
  • китайська редиска - 0,5 шт.
  • солоний огірок - 1 шт.
  • вершкове масло - 70 г
  • зелена цибуля - кілька пір'я
  • сіль за смаком

Як приготувати фарширований батон

Батон для цієї страви обов'язково повинен бути свіжий. Більш того - він повинен лежати в кульку, щоб не висох. Отже, кладемо батон в кульок і починаємо готувати начинку. Вона буде схожа на салат «Олів'є», але з цікавим пікантним присмаком. Спочатку заливаємо водою яйце і ставимо його на вогонь, щоб зварити. Потім беремо китайську редиску (можна використовувати і звичайну редиску - взяти кілька головок) і чистимо її за допомогою ножа.

Загрузка...

Чистимо китайський редис

Потім беремо дрібну тертку і натираємо на неї редиску. Виходить меленькая біла стружка. Розміщуємо її в велику миску (в ній повинно вистачити місця для всіх інгредієнтів, крім батона).

Натираємо редис на тертці

Тепер на ту ж тертку натираємо солоний огірок і теж перекладаємо його до редисці. Якщо огірок досить солоний, солі для приготування начинки може і не знадобитися, адже, крім цього овоча, ми будемо використовувати ще один солоний інгредієнт - балик.

Натираємо солоний огірок

Далі беремо окрему глибоку тарілку. Чистимо варене яйце і трьом його на крупну тертку. Розміщуємо в підготовлену глибоку тарілку.

Натираємо варене яйце

Додаємо до яйця шматочок вершкового масла і акуратно розтираємо його виделкою. Потім перемішуємо з яєчної стружкою.

Додаємо розтерті масло

Перекладаємо яєчно-масляну суміш до редисці з солоним огірком.

З'єднуємо інгредієнти для начинки

Потім нарізаємо кубиками балик і висипаємо в загальну миску.

Додаємо нарізаний балик

Дрібненько нарізаємо зелену цибулю і кладемо туди ж. Ретельно перемішуємо. Начинка для батона готова.

Додаємо нарізану зелену цибулю

Тепер беремо батон і ножем вирізаємо з нього серединку. Найлегше прорізати в м'якушки овал (наближаючи ніж до скоринці), а потім просто вийняти серединку рукою.

Виймаємо з батона м'якуш

Потім дуже щільно наповнюємо батон салатним фаршем. Батон повинен стати важким. Його потрібно поставити в холодильник на дві години: за цей час масло загусне і «склеїть» начинку. Подавати фарширований батон потрібно, порізавши його на скибочки і розклавши їх на блюді.

Радимо прочитати

Закуска в мексиканському стилі з лаваша
Чи знаєте ви, які відмінні риси мексиканської кухні? Вона дуже гостра, мегакалорійная і неймовірно смачна. А ще страви мексиканської кухні багато хто знає як дуже швидкі в приготуванні і нерідко в
Рулет з лаваша з сиром - рецепт з фото
Цей рецепт ідеальний для тих, хто не переносить сир в солодкому вигляді, а любить його саме в такому солоному варіанті з зеленню і часником - це така сирна начинка, яку можна намазувати на

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки