» » Тушкована червонокачанна капуста з ковбасками

Тушкована червонокачанна капуста з ковбасками


Наш рецепт тушкованою червоною капусти - це варіант-фантазія на тему знаменитого, популярного німецького страви з тушкованої кислої капусти з баварськими ковбасками. Капуста виходить з насиченим, кисло-солодким смаком, приємним темним кольором і, на відміну від баварського брата, ковбаски не подаються окремо, а додаються в саму страву. Завдяки цьому тушкована капуста сама стає запашної - набуває приємний аромат димку.

Тушкована червона капуста з ковбасками

Загасити краснокочанную капусту - це чудове рішення як в якості гарніру до м'ясних страв, так і в якості начинки для пирогів, пиріжків і вареників. У червоній капусті не так багато соку в порівнянні з білокачанної, і тому багатьом вона здається сухуватою і навіть жорсткої. Гасіння допомагає їй стати м'якше, а додаткова порція води під час приготування зробить блюдо соковитіше.

Тушкована капуста - блюдо просте і швидке в приготуванні, і це не може не радувати, адже це просто чудовий варіант для щоденного столу. Блюдо це і просте, і цікаве одночасно - все завдяки копченим ковбасок. Ковбаски варто вибирати пікантні, невеликого розміру (як кабаноссі, мисливські або копчені баварські). Якщо хочете отримати більш ніжний смак, використовуйте фаршеві ковбаски, сардельки або курячі сосиски.

Загрузка...

складові

  • чверть великого качана червонокачанної капусти
  • 200 грамів квашеної кислої капусти
  • 10-12 невеликих копчених ковбасок (типу мисливських)
  • 1 цибулина
  • 20 мл рослинного масла
  • 10 мл бальзамічного оцту
  • 1 ч. Ложка томатної пасти
  • сіль, перець, тушковані трави - за смаком

Вихід готового продукту: 4 порції

Рецепт тушкованою червоною капусти з ковбасками

Сковороду поставте на середній вогонь і влийте в неї масло - нехай воно розігрівається. Цим часом наріжте цибулю четвертинками кілець.

нарізаємо цибулю

Надішліть цибулю в сковороду і готуйте, помішуючи, до м'якості і легкої золотистої.

обсмажуємо цибулю

Наріжте червону капусту і додайте її до цибулі, перемішайте.

Додаємо нашатковану червону капусту

Через 2-3 хвилини додайте в сковороду квашену капусту, а також спеції і томатну пасту. Влийте бальзамічний оцет.

Додаємо спеції, томатну пасту, оцет і квашену капусту

Ретельно перемішайте капусту і тушкуйте 5 хвилин, вливши трохи води, щоб овочі пропарюють.

Наріжте невеликими шматочками копчені ковбаски і додайте їх в капусту.

нарізаємо ковбаски

Якщо необхідно, підлити в сковороду ще трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте до тих пір, поки капуста не стане м'якою і ніжною.

Подавайте блюдо в теплому вигляді, посипавши свіжою зеленню. Втім, тушкована червона капуста приємна на смак і в охолодженому вигляді, в якості закуски.

Тушкована червонокачанна капуста з ковбасками

Радимо прочитати

Капуста, тушкована в сироватці
Якщо ви час від часу готуєте самостійно сир або сир, вам напевно відома класична задача: куди ж подіти велику кількість сироватки? Блінов напекли, оладок насмажили, тісто для пирогів і хліба
Салат з білокачанної капусти - не вірю (буряк, морква, смажене м'ясо) - рецепт з покроковими фото
Цей салат попався мені на очі саме під такою назвою "Не вірю", нібито ніхто не вірить, що салат із сирої капусти, буряків і моркви може бути смачним. Але один інгредієнти - смажене м'ясо робить його

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки