Бутерброди з яловичиною і сирним сиром
Бутерброди з сирним сиром і яловичиною - безпрограшний варіант для будь-якого святкового застілля або для затишних сімейних посиденьок. Тут можливі варіації, можна взяти класичний сирний сир або продукт з добавками. Яловичина може бути смаженої, відвареної або варено-копченої. Останній варіант переважно, оскільки в цьому випадку м'ясо гарантовано буде м'яким і соковитим.
Складові
- 2-3 скибочки хліба
- 1 свіжий огірок
- 3-4 скибочки варено-копченої яловичини
- 3 ст. л. сирного сиру
- 3-4 гілочки свіжої зелені
- 3 щіпки солі
- 3 щіпки спецій
Приготування
1. Підготуйте необхідні продукти - вони досить прості. Сирний сир можна взяти самий звичайний, з класичним смаком або ж продукт з добавками (з зеленню, грибами, спеціями). Хліб підійде також будь - з пшеничного або житнього борошна, висівковий або цільнозерновий.
2. Яловичину наріжте скибочками або соломкою. Огірок помийте, обріжте з двох сторін, перевірте обов'язково на гіркоту. Наріжте овоч кружальцями або соломкою.
3. Щедро намажте скибочки хліба сирним сиром. За бажанням можна хліб попередньо підсмажити на сухій сковороді до легкого золотистого відтінку.
4. На кожен шматочок хліба покладіть по 2-3 кружечка свіжого огірка, можна злегка підсолити овоч.
5. Потім покладіть на бутерброди шматочки яловичини, а також свіжу зелень (попередньо вимиту і обсушену). Можна взяти петрушку, кріп, базилік.
6. Перед самою подачею присипте бутерброди спеціями, можна насінням кунжуту або льону. Подавати закуску можна відразу.