Бутерброди з крабовими паличками і сиром
Любіть салати і всілякі закуски з крабовими паличками? Тоді неодмінно варто спробувати бутерброди з крабовими паличками і сиром. За бажанням цю закуску можна зробити більш пікантною або хрусткою - якщо шматочки хліба підсмажити на рафінованій чи вершковому маслі. Сир для закуски підійде твердий, плавлений, підкопчений (ковбасний).
Складові
- 3-4 крабових палички
- 1 свіжий огірок
- 4-5 скибочок хліба
- 50 г твердого сиру
- 3 щіпки солі
- 3 щіпки спецій
- 3-4 гілочки свіжої зелені
- 1,5 ч. Л. майонезу
Приготування
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти - крабові палички можна взяти охолоджені або ж заморожені. Розморожувати їх краще в природних умовах. Сир виберіть на свій розсуд - просто свій найулюбленіший сорт. Хліб для бутербродів підійде будь-який - пшеничний, житній, цільнозерновий, бездріжджовий, з різними добавками.
2. Свіжий огірок помийте і обріжте з двох сторін, обов'язково перевірте на гіркоту. Наріжте овоч невеликими кубиками і перекладіть в невеликій салатник або піалу.
3. Зніміть целофан з крабових паличок, наріжте їх дуже дрібно, також перекладіть в салатник.
4. Для закуски в рецепті використаний злегка солоний твердий сир. Його потрібно натерти на крупній або дрібній тертці.
5. Заправте все майонезом, злегка підсолити і присипте спеціями, перемішайте.
6. Шматочки хліба підсушіть на гарячій сковороді, на сухий або змащеній олією. Також можна підсмажити хліб в тостері - хрустка скоринка зробить закуску ще більш апетитною.
7. Акуратно розкладіть начинку по бутербродів - зручно використовувати чайну ложку.
8. Прикрасьте закуску свіжою зеленню і подавайте відразу ж. Якщо ви хочете отримати бутерброди з пікантною ноткою, додайте в начинку подрібнений зубчик часнику.