Бутерброди з редисом і яйцем
Найперший яскравий овоч, який з'являється навесні - це, звичайно ж, редис! Саме він дарує нашому організму багато корисних вітамінів і мінералів, яких взимку було не знайти! Але одна редиска в страві нудна, тому доповніть її яскравими фарбами у вигляді відвареного яйця, лістьяе зеленого салату і зелені.
Такі бутерброди обов'язково будуть мати успіх і навіть замінять салат. Щоб їх приготувати, вам знадобиться лише 10-15 хвилин! Бутерброди прекрасно будуть виглядати не тільки на обідньому, але і на святковому столі.
Складові
- 4-5 шт. крупного редису
- 1-2 відварених яйця
- половина багета чорного сорту
- 2 ст. л. майонезу або плавленого сиру
- сіль за смаком
- зелень для прикраси
Приготування
1. Курячі яйця попередньо відваріть протягом 12-15 хвилин до готовності. Вони повинні бути зварені круто, щоб при нарізці не розтікається. Відразу ж охолодіть їх в крижаній воді хвилин 5, а потім звільніть від шкаралупи і промийте. Багет наріжте скибочками навскіс і викладіть на блюдо.
2. Повапните хлібні шматочки майонезом або вершковим маслом.
3. Яйце наріжте кружальцями, акуратно притримуючи жовток, і викладіть їх на один край бутерброда.
4. Промийте редис і з кожного коренеплоду обріжте хвостики. Наріжте промиті овоч кружальцями і викладіть їх на вільну частину бутерброда.
5. Прикрасьте тарілку з бутербродами при подачі зеленим листям салату і будь-якою зеленню за смаком. Злегка присолите кожен бутерброд.