» » Вінегрет з рибою гарячого копчення

Вінегрет з рибою гарячого копчення


Вже точно не знайти людину, яку можна здивувати вінегретом, чи не так? Але можна пограти з інгредієнтами і змінити це блюдо таким чином, що воно заграє новими фарбами, знайде новий смак, і ви навіть не будете думати про те, що вінегрет - дієтичне і нудне блюдо. І саме від такого вінегрету вже точно не відмовляться ваші гості, якби опинився на столі під час святкового застілля.

Чудовий пряний смак, яскравий аромат димку - ось такий він, вінегрет з рибою гарячого копчення. І саме така рибка, яка поділяється на волокна, найбільш ніжна в цій страві. У процесі перемішування великі шматочки розпадаються, обволікають овочі, насичуючи їх чудовим ароматом. Смак дійсно дуже цікавий і цілком незвичайний.

Вінегрет з рибою гарячого копчення

Не секрет, що вінегрет - страва більш зимовий, адже готується він з так званих позасезонних овочів - буряк, морква, картопля. Для того, щоб надати йому свіжості, спробуйте додати в нього свіжий або свіжоморожений зелений горошок - результат вийде чудовий!

Інгредієнти (на 4-5 порцій)

  • 1 скумбрія гарячого копчення
  • 3 картоплини
  • 2 буряки
  • 2 моркви
  • 7-8 невеликих консервованих огірків
  • 100 грамів свіжого або замороженого зеленого горошку
  • Зелена цибуля
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Рецепт вінегрету з рибою гарячого копчення

Картопля, морква і буряк гарненько помийте за допомогою щітки, залийте водою і відправте на плиту відварюватися. У міру приготування виймайте готові овочі (буряк буде готуватися найдовше) і остуджують у холодній воді.

Загрузка...

відварюємо овочі

Коли всі овочі будуть готові, очистіть їх.

Спочатку наріжте кубиками буряк, відправте її в миску і заправте половиною рослинного масла.

нарізаємо буряк

Наріжте кубиками картоплю і моркву. Додайте їх до буряка.

Нарізаємо картоплю і моркву

Горошок відправте в киплячу воду, дайте прокипіти 30 секунд, а потім злийте воду і додайте його в салат.

Відварюємо зелений горошок

Наріжте невеликими кубиками огірки і теж відправте їх до овочів.

Додаємо нарізані огірки

Порубати зелена цибуля і разом з сіллю і перцем додайте його в салат.

Додаємо сіль, перець і зелену цибулю

Рибу акуратно обробити, видаливши нутрощі і кістки, а м'якоть розділіть на невеликі шматочки.

Обробляє копчену рибу

Додайте рибу в вінегрет, влийте масло і перемішайте.

Додаємо рибу в вінегрет

Подавати вінегрет можна відразу ж, але він стане смачніше, якщо ви дасте йому настоятися протягом 2-3 годин.

Вінегрет з скумбрією

Радимо прочитати

Сирний суп з плавленим сиром і рисом
Сирний суп - це завжди дуже смачна страва. Він такий пікантний, наваристий, ситний - ідеальний варіант для холодної пори року. Мабуть, найчастіше його готують з грибами або куркою. А ви коли-небудь
Карамелізована морква
Солодка, апетитна молода морква в карамелі - це унікальний гарнір. Він вражає своєю простотою, тому що абсолютно не очікуєш від подібного страви чогось неймовірного, адже часто здається, що смак
Салат з білокачанної капусти - не вірю (буряк, морква, смажене м'ясо) - рецепт з покроковими фото
Цей салат попався мені на очі саме під такою назвою "Не вірю", нібито ніхто не вірить, що салат із сирої капусти, буряків і моркви може бути смачним. Але один інгредієнти - смажене м'ясо робить його

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки